Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
0184 - 61 31 50
info@da-capobv.nl
diensten

Da-Capo is een gespecialiseerd bedrijf in scheepsbetimmering en interieurbouw, op luxe passagiers- en binnenvaartschepen bouwen wij volledige interieurs naar de wensen van onze opdrachtgevers.

Scheepsbetimmering

Da-Capo heeft veel ervaring met betimmering van grote passagiersschepen. Voor meerdere rederijen veranderde Da-Capo kale casco’s in een luxe leefomgeving die voldoet aan de geldende wetten en de wensen van de passagier. Da-Capo draagt eveneens zorg voor de juiste afwerking van verblijfsruimtes van de bemanning, efficiënt benut maar beslist comfortabel.

Naast passagiersschepen heeft Da-Capo jarenlange ervaring in de betimmering voor binnenvaartschepen. Voor de opdrachtgever is het schip niet alleen de werkplek maar ook de woning. Da-Capo verenigt de eisen die aan beide plaatsen worden gesteld. Duurzaamheid, kwaliteit, gemak, comfort gecombineerd met de persoonlijke wensen.

Interieurbouw

Naast scheepsbetimmering wordt Da-Capo ook gekenmerkt door kwaliteit en kennis van interieurbouw. In samenspraak met de opdrachtgever krijgt het schip een interieur, passend bij de gewenste uitstraling en het doel. Deze kwaliteit en kennis zijn eveneens bruikbaar in producten voor aan ‘de wal’.

Da-Capo werkt met een grote hoeveelheid verschillende materialen. Daardoor kan Da-Capo de opdrachtgever een ruime keuze bieden die recht doet aan het gewenste uiterlijk en de kwaliteit. Het meubilair wordt in delen opgebouwd. Dat vergemakkelijkt transport en plaatsing.

onze werkwijze

1

Advies en ontwerp

Ieder interieur van Da-Capo heeft zijn onderscheidende karakter met specifieke kenmerken. Met u of de interieurarchitect bespreken wij de wensen of opzet en werken die samen uit.

2

Productie en montage

De vaklieden bij Da-Capo worden gekenmerkt door passie voor traditioneel vakmanschap, maar de exclusieve vormgeving van onze interieurs vraagt echter ook om moderne faciliteiten. Daarom blijven we voortdurend investeren in moderne machines en geavanceerde technieken. 

3

Oplevering

Het is onze vooruitstrevende ambitie om moderne faciliteiten te integreren in het traditionele vakmanschap, waardoor we met efficiënte werkprocessen in de voorbereiding en de uitvoering aan uw wensen kunnen voldoen.