Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
0184 - 61 31 50
info@da-capobv.nl

over ons

Da-Capo is sinds 1972 gespecialiseerd in scheepsbetimmering en interieurbouw. Sindsdien zijn vele passagiersschepen, binnenvaartschepen en kantoren voorzien van een volledig interieur, waar met vakmanschap, toewijding en creativiteit aan gewerkt is.

Eigenaren Da-Capo. Links: Arjan de Vos, rechts: Ron van Meeteren

Het bedrijf is gevestigd in Boven-Hardinxveld aan de rivier de Merwede, waardoor schepen tot 135 meter direct naast de ruime werkplaats aan de kade kunnen afmeren. Voldoende opslagruimte, modern gereedschap en de nieuwste machines en technieken dragen zorg voor topproducten naar uw wens. 

"Vanaf het begin" ... zoals de muzikale term “DA-CAPO” luidt, dragen wij zorg voor zowel het advies, het ontwerp en de afbouw. De onderscheidende aanpak wordt gekenmerkt door de jarenlange ervaring in scheepsbetimmering en interieurbouw en de korte communicatielijnen tussen het projectteam en uw organisatie. Deze aspecten voor zowel een grootschalig als kleinschalig bedrijf staan garant voor een soepel en gestroomlijnd werkproces.