Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
0184 - 61 31 50
info@da-capobv.nl

MS Porto Mirante en Vigilia II samen onderweg naar onze kade!

1d354196 d15d 4d29 875a 7624f03dd0b3

Een nieuwbouw schip van de premium klasse
De MS Porto Mirante zal het eerstvolgende nieuwbouw schip van de premium klasse worden, waar het team van Da-Capo de complete betimmeringen, tegelwerkzaamheden en wand-/plafondafwerkingen zal gaan verzorgen. De MS Porto Mirante behoort tot de Zwitserse rederij Scylla AG en zal na de afbouw met zijn gasten onder de Portugese zon gaan varen.

Het schip zal gaan bestaan uit 60 cabines, verdeeld over 3 dekken en een totale lengte van 80 meter. Naast dat onze collega’s druk bezig zullen zijn de cabines zo comfortabel en luxueus mogelijk te maken. Zal je ons ook het restaurant, de sky lounge, de spa en het zwembad op zien bouwen. Ons doel is dan ook om zowel de cabines als de openbare binnen- en buitenruimtes te voorzien van hoogwaardige interieurs die bestaan uit kwaliteit, duurzaamheid, gemak en comfort.

Image00003

Een mooie samenwerking met Van Gent Group
De MS Porto Mirante is gebouwd op Shipyard Kladovo in Servië, gelegen aan de rechteroever van de rivier de Donau. Het schip heeft echter nog niet de mogelijkheid om zelf naar onze kade te varen. Om dit toch te kunnen bewerkstelligen heeft het vrachtvervoerbedrijf Van Gent Group aangeboden de MS Porto Mirante mee te laten varen met de MS Vigilia II, een drooglading schip dat onderdeel is van de vloot van Van Gent Group. Wij zijn er als bedrijf dan ook trots op om onze twee vertrouwde klanten samen te zien werken!

Eerder dit jaar heeft het team van Da-Capo het nieuwe kantoor van Van Gent Group, gelegen aan de Noordkade in Hendrik-Ido-Ambacht, mogen voorzien van het complete interieur. In 2024 zal het team van Da-Capo de lege casco’s van twee drooglading schepen en twee tankers ombouwen tot een nieuwe comfortabele en luxe werk- en leefomgeving. De vier schepen worden aan het begin van 2024 aan de vloot van Van Gent Group toegevoegd en hopen in de zomer van 2024 hun eerste ladingen te kunnen vervoeren.

Image00002

Delen